مقالات

عوارض تزریق ژل لب

عوارض تزریق ژل لب با کلینیک زیبایی

عوارض تزریق ژل لب چیست؟

عوارض تزریق ژل لب چیست؟ این سوالی است که ذهن بسیاری از افرادی را که متقاضی انجام تزریق ژل هستند به خود مشغول کرد است. آیا واقعا تزریق ژل به لب عوارض دارد؟ در این مطلب به این موضوع خواهیم پرداخت.
تزریق ژل اگر اصولی انجام نشود، می ‌تواند عوارض جبران سختی را به همراه داشته باشد. به طرزی که متخصصان توصیه می ‌کنند هرگز برای این موضوع نزد سالن‌ های زیبایی نرفته و حتما با مراجعه به یک پزشک معتبر اقدام به تزریق ژل لب کنند. در ادامه همین بخش از مقاله شما را با چند مورد از این عوارض آشنا می ‌کنیم:

بروز واکنش ‌های آلرژیک

بروز واکنش ‌های آلرژیک بعد از انجام تزریق ژل نادر است، ولی در بعضی از موارد افراد با این مشکل مواجه شده ‌اند. واکنش آلرژیک بستگی به نوع ژل داشته و اگر کیفیت ژل‌ مناسب نباشد این معضل را رقم خواهد زد. برای اینکه بعد از انجام تزریق دچار واکنش‌ های آلرژیک و دیگر عوارض تزریق ژل لب نگردید، توصیه می گردد نزد یک پزشک معتبر این کار را انجام دهید.

آسیب به بافت لب

با تزریق یک ماده خارجی به بدن، ممکن است بافت ‌ها دچار اختلال و در نتیجه آسیب شوند. نقایصی که در هر ارگان از بدن ایجاد می گردد ناشی از اختلال عملکرد در یکی از بافت‌ های بدن می ‌باشد.
مثلا، پیری زودرس پوست به دلیل عملکرد نادرست کلاژن و الاستین پوست است و احتمال دارد یکی از آن ‌ها آبرسانی خود به پوست را کاهش داده باشند. از این جهت، با تزریق یک ماده خارجی مثل اسید هیالورونیک به تقویت این دو ماده در بدن کمک می‌ نماییم. اگر مقدار تزریق این ماده‌ ها بیش تر از نیاز بدن باشند، عملکرد بدن دچار اختلال شده و در نتیجه سبب بروز عوارض تزریق ژل لب می ‌شود.

عوارض تزریق ژل لب در کلینیک زیبایی

عفونت

در بعضی از موارد گزارش شده است که تزریق ژل سبب ایجاد عفونت ‌های پوستی شده است. به جهت عدم بروز عوارض تزریق ژل لب و این مشکل، بهتر است پیش از عمل با پزشک مشورت نموده و در صورت نیاز از جنس پوست لب نمونه ‌برداری نمایید. این موضوع سبب می ‌شود تا پزشک هم از نوع جنس پوست آگاه شده و هم از عوارض تزریق ژل لب آگاه شود.
علائم عفونت ژل لب که ناشی از عوارض تزریق ژل لب است:

  • تورم بیش از حد لب ‌ها
  • گلوله شدن ژل لب
  • قرمزی و ملتهب شدن لب
  • احساس گرما در لب
  • حساس شدن لب به لمس
  • ایجاد توده چرکی در لب
  • تب کردن شخص
  • احساس درد در قسمت تزریق ژل لب
  • ناتوانی شخص در حرکت دادن لب‌ ها

ایجاد زخم در قسمت تزریق ژل

اگر فرایند تزریق به درستی انجام نشود، احتمال دارد پیرامون لب دچار زخم شود. همانگونه که گفتیم ژل ‌های تزریقی دارای اسید هیالورونیک هستند و اگر بیش از نیاز وارد منافذ پوست شوند، فرایند ساخت کلاژن را مختل و در نتیجه پوست را دچار زخم می ‌کنند. در بعضی از موارد، تزریق بیش از اندازه این ماده سبب ناهماهنگی بین کلاژن و الاستین شده و احتمال دارد ساخت آن‌ ها متوقف شود. این موضوع سبب خشکی پوست و در نتیجه زخم ‌های عمیق پوستی می ‌شود که در این صورت با یکی از عوارض تزریق ژل لب رو به رو خواهید شد. شما می توانید با انجام تمامی مراقبت های بعد از تزریق ژل لب از بروز این عوارض پیشگیری کنید.

تورم و کبودی

یکی دیگر از عوارض تزریق ژل لب احتمال دارد تورم و کبودی در بخش مورد نظر باشد. در برخی از موارد گزارش شده است که افراد بعد از انجام تزریق، دچار کبودی و تورم در این قسمت از صورت شده ‌اند. به طور معمول این عوارض با مقداری استراحت و مصرف داروهای تجویزی رفع می ‌شوند، ولی در بعضی از موارد نشانه ‌های تورم تا مدت ‌ها بر روی لب شخص باقی مانده ‌اند.

عدم تقارن لب ‌ها

عدم تقارن لب‌ ها، یکی دیگر از عوارض تزریق ژل لب است. اگر شخصی که تزریق را انجام می‌ دهد، مقدار ژل را در هر سمت لب بیشتر یا کمتر بزند یا سوزن را در ناحیه اشتباهی قرار دهد، احتمال دارد تقارن لب‌ ها بهم بریزد و لب‌ ها با یکدیگر تفاوت داشته باشند.
در حالتی که بعد از تزریق ژل لب متوجه عدم تقارن لب ‌ها شوید، مناسب ترین راه حل این است که به پزشک ماهر مراجعه کنید. او می‌ تواند اقدامات مورد نیاز را جهت برطرف نمودن این مشکل انجام دهد. به این نکته هم توجه داشته باشید، تا هنگامی که این مورد را حل نکرده ‌اید تزریق دوم را انجام ندهید زیرا که امکان دارد مشکلات جدی ‌تری به وجود بیاید.

ایجاد جوش

ایجاد جوش یکی از عوارض تزریق ژل لب است که تقریبا طبیعی است. جوش ‌هایی که بعد از تزریق ژل لب بوجود می ‌آیند، احتمال دارد ریز یا درشت باشند. جهت درمان و پیشگیری از این جوش ‌ها، بایستی با پزشک خود مشورت نمایید و از او راهنمایی دریافت کنید. پیش از انجام تزریق، می ‌توانید تست حساسیت انجام دهید تا مقدار حساسیت پوست شما به مواد مورد استفاده در ژل بررسی شود. ولی اگر این تست را فراموش کردید و جوش زدید بایستی با پزشک خود مشورت نمایید تا در رابطه با نوع کرم‌ ها و محلول ‌هایی که برای درمان مورد استفاده قرار می‌ گیرند، راهنمایی دریافت نمایید.

جا به جایی ژل

جابه جایی ژل هم از دیگر عوارض تزریق ژل لب است. یکی از مواردی که جا به جایی ژل می ‌تواند ایجاد کند، فلج شدن بعضی از قسمت های صورت است. بهتر است بدانید که این فلج شدن ایجاد شده، موقتی است و بعد از چند هفته بهبود می ‌یابد. اگر چنین اتفاقی افتاد، به پزشک مراجعه کنید. از مواردی که می‌ تواند احتمال جا به جا شدن ژل در بدن افزایش دهد، تزریق بیش از اندازه ژل و عدم توجه به محل تزریق است.

قرمز شدن پوست از عوارض تزریق ژل لب

یکی دیگر از موارد عوارض تزریق ژل لب قرمز شدن پوست صورت شخص می باشد که می توان گفت تقریباً این عامل نیز طبیعی به حساب می آید. بعد از تزریق ماده خارجی، سبب ایجاد قرمزی پوست می شود که در صورت مشاهده این مشکل می توانید آن را با پزشک در میان بگذارید. به طور کلی و در اکثر مواقع این قرمزی پوست بعد از مدت کمی به حالت نخستین خود باز می گردد.

ایجاد اسکار

هنگامی اسکار ایجاد شود سبب احساس درد در پوست لب می شود و از طرفی ساختار پوست را به هم می زند. در تزریق ژل لبی که به شکل اصولی و به وسیله متخصص انجام نشود، امکان رخ دادن این مشکل وجود دارد.

بروز ناراحتی های خفیف

این مورد از عوارض تزریق ژل لب طبیعی است و تقریباً در تمام کسانی که تزریق ژل لب انجام دادند مشاهده می شوند.
این ناراحتی ها بر مبنای تزریق سوزنی است که برای ژل ها انجام می شوند و به سرعت بهبود پیدا می کند.

سفت و گلوله شدن ژل لب

ایجاد سفتی و یا احساس گلوله شدن ژل به خصوص در لب هایی که بیشتر از 1 سی سی ژل تزریق کرده اند احتمال دارد اتفاق بیفتد. اگر از ژل های معتبر برای تزریق استفاده کرده باشید ایجاد این حالت به طرو معمول موقت است و می توان گفت سفت و گلوله شدن ژل لب در یکی، دو هفته نخست یک موضوع طبیعی و نسبتا است و بعد از آن برطرف می گردد. ولی این نکته را نبایستی نادیده گرفت که در صورت تداوم شکل گلوله ژل زیر پوست، احتمال تزریق نادرست به وسیله پزشک وجود داشته و یا از ژل های بی کیفیت و تقلبی برای تزریق استفاده شده است. در صورت بروز اینچنین عوارض تزریق ژل لب، مراجعه به پزشک مجرب برای درمان ضروری است.

عوارض تزریق ژل لب در کلینیک زیبایی

عوارض تزریق ژل لب در کوتاه مدت

عوارض کوتاه مدت تزریق ژل لب که با استفاده از کمپرس یخ و رعایت برخی نکات، از بین میروند عبارتند از:

  • تورم لب ها نهایتا تا 1 هفته بعد از تزریق ژل لب برطرف می ‌گردد.
  • کبودی لبها که در بعضی اشخاص ایجاد می‌ شود و ظرف 1 هفته از بین می رود.
  • احساس درد ناچیز در روز تزریق.
  • گلوله شدن لب ها که با گذشت 7 روز رفع می‌ شود.

عوارض تزریق ژل لب در دراز مدت

عوارض غیر معمول و دراز مدت تزریق ژل لب:

ایجاد عفونت

اگر ابزار تزریق ژل لب و شرایط محیطی اینکار از استاندارد لازم برخوردار باشد، امکان ایجاد عفونت لب کاهش می ‌یابد.

گلوله شدن دائمی

این عارضه احتمال دارد به علت بکارگیری ژل نامرغوب و یا عدم تناسب ژل استفاده شده با بافت لب ایجاد شود.

عوارض تزریق ژل لب در بارداری

سازمان غذا و دارو امریکا مصرف ژل لب را در دوران بارداری توصیه نمی‌ کند. اسید هیالورونیک تزریق شده به لب ها از قسمت تزریق شده خارج نمی شود، ولی بهتر است در این رابطه احتیاط کنید. به علاوه، اگرچه واکنش ‌های آلرژیک به ‌عنوان موارد نادر در نظر گرفته می ‌شوند، ولی اگر در دوران بارداری واکنش نا مطلوبی به تزریق ژل داشته باشید، درمان علائم شما احتمال دارد دشوارتر باشد.
حال اگر پیش از اینکه بفهمید باردار هستید، ژل استفاده ‌کردید چه کاری بایستی انجام داد؟
به احتمال بسیار مشکلی پیش نخواهد آمد. با این وجود، می ‌توانید ژل های خود را پیش از، از بین رفتن خود به خود حل کنید. شما بایستی با پزشک مشورت کرده و تعیین کنید که آیا ژل های خود را حل کنید یا خیر. اگر تشخیص پزشک شما به حل کردن ژل باشد، پزشک یک آنزیم پروتئین محلول به اسم هیالورونید از را به همان قسمت هایی که درمان اولیه را دریافت کرده ‌اید، تزریق می ‌کند. هیالورونیداز پیوند هایی را می ‌شکند که مولکول های اسید هیالورونیک را در کنار یکدیگر نگه می‌ دارند تا فرآیند های سلولی طبیعی بدن را برای باز جذب آن ‌ها تشویق نماید.
با این وجود، از آنجایی که اسید هیالورونیک بعید است از قسمت تزریق حرکت کند، احتمال دارد بی خطر تر باشد که آن را دست نخورده رها کنید، به ویژه که احتمال واکنش آلرژیک به هیالورونیداز هم وجود دارد. اگرچه استفاده از ژل لب در دوران بارداری توصیه نمی‌ گردد، ولی اگر قبلا این تزریق را انجام داده‌ اید، مطمئن ‌ترین و بهترین راه این است که لب‌ ها را به حال خود رها نمایید و اجازه دهید نتایج به شکلی طبیعی محو گردند. بعضی از پرکننده‌ های لب تنها 6 ماه دوام می ‌آورند، پس اسید هیالورونیک پیش از زمان زایمان و پیش از شروع به شیر دادن به نوزاد محو می ‌شود.

جایگزین نسبتا ایمن ‌تری برای ژل، میکرونیدلینگ نام دارد که از درمارولر استفاده می ‌کند که دارای سوزن ‌های کوچکی است که پوست لب را سوراخ می ‌کند. این فرآیند به پوست بدن کمک می‌ کند تا کلاژن جدید تولید کند. هدف از این درمان ایجاد پوستی سفت ‌تر و شاداب‌ تر است. با این وجود، پزشکان در رابطه با بی خطر بودن این موضوع برای یک شخص باردار اختلاف نظر دارند. بعضی از پزشکان ادعا می ‌کنند که بی ‌خطر است، و بعضی می ‌گویند که اینطور نیست، پس، اگر می‌ خواهید احتیاط کنید، آن را تا بعد از زایمان انجام ندهید.
امن ‌ترین و بهترین گزینه در بارداری، داشتن یک صورت طبیعی با محصولات ارگانیک ملایم است. شما در این دوران می توانید به یک متخصص مراجعه کنید که قادر است در رفع هرگونه نگرانی پوستی که احتمال دارد در دوران بارداری ایجاد شود کمک کند. با توجه به تغییرات هورمونی که بارداری به همراه دارد، احتمال دارد جوش ‌‌ها و تغییر رنگ پوست که به آن « ماسک بارداری » هم می‌ گویند، تجربه شود. این موضوع در ۱۵ تا ۵۰ درصد بانوان باردار ظاهر می‌ شود و به طور معمول در عرض چند ماه بعد از آن محو می ‌شود، پس چندان نگران آن نباشید.
در دوران بارداری، تغییرات بدنی زیادی رخ می‌ دهند از جمله افزایش حجم خون و تغییرات هورمونی. این تغییرات احتمال دارد تاثیری بر روی نتیجه تزریق ژل لب داشته باشند. بعضی از مشکلات محتمل در این زمینه شامل موارد زیر می‌ شوند:
تورم و التهاب: تزریق ژل لب احتمال دارد در دوران بارداری سبب تورم و التهاب شود که این مشکلات مزمن تر شده و به دلیل تغییرات هورمونی سخت ‌تر بهبود پیدا خواهد کرد که این شرایط به عنوان یکی از اصلی ترین عوارض تزریق ژل لب در دوران بارداری به حساب می آید.
حساسیت و آلرژی: بانوان باردار به طور معمول به حساسیت‌ ها و آلرژی‌ های جدید نسبت به مواد گوناگون در معرض هستند. تزریق ژل لب احتمال دارد سبب ایجاد حساسیت‌ های ناشناخته در این دوره شود.

عوارض تزریق ژل لب در شیردهی

یکی از اصلی ترین سوالاتی که در رابطه با عوارض تزریق ژل لب در شیردهی می پرسند، این است که آیا در این دوران می توان این عمل را انجام داد؟ همان گونه که می دانید، فرزند در دوران شیردهی همه انرژی و مواد غذایی مورد نیاز خود را از شیر مادر می گیرد.
در این حال، در حالتی که در دوران شیردهی از تزریق ژل لب بر اساس فرم صورت خود استفاده کنید، احتمال دارد مواد ژل، به شکل ناخواسته به بدن آن ها هم وارد گردد. این موضوع می تواند سبب بروز عوارض بسیاری در فرزند شود و به همین دلیل هم تا حد امکان بایستی تزریق ژل لب در شیردهی را به تعویق انداخت.
همه شما می دانید که بدن کودکان نسبت به بزرگسالان، مقاومت کمتری دارد. به همین علت هم این امکان وجود دارد که ژل سبب بروز عوارض شدیدی در کودک در حال رشد شود. به همین دلیل هم اگر سلامتی کودک برای شما مهم است، توصیه می کنیم تا حد امکان، تزریق ژل لب در دوران شیردهی را به تعویق انداخته تا بتوانید از عوارض تزریق ژل لب در دوران شیردهی کاهش دهید.
نه تنها تزریق ژل لب در دوران شیردهی که خیلی از اشخاص نگران آن هستند، بلکه بسیاری از جراحی های زیبایی دیگر هم همچون تزریق ژل به بینی بایستی در دوران شیردهی متوقف شوند. پس از گذشت چند ماه و پس از این که دوران شیردهی به اتمام رسید، می توانید از این روش جهت فرم دهی لب استفاده کنید.
شاید برای شما جالب باشد که بدانید هنگامی ما در رابطه با تزریق ژل در دوران شیردهی مطالعه کردیم، متوجه شدیم که هیچ دلیل رسمی برای ممنوعیت این روش برای بانوان شیرده وجود ندارد. با این وجود، چرا باز هم تاکید می کنیم که از این تکنیک در این بازه برای فرم دهی لب استفاده نکنید.

عوارض تبخال بعد از تزریق ژل لب

یکی از عوارض تزریق ژل لب ایجاد تبخال است. علت تبخال پس از تزریق ژل لب به طور معمول به علت انتخاب نادرست نوع ژل، چگونگی تزریق و یا واکنش بدن است. در اغلب موارد، این نشانه ها پس از چند روز تا چند هفته برطرف می‌ شوند، اما در بعضی موارد به مدت چند ماه درد زیادی را ایجاد می ‌کنند.
درمان تبخال پس از تزریق ژل لب بسته به مقدار واکنش بدن و شدت نشانه ها متفاوت است، ولی روش ‌های زیادی وجود دارد که می ‌توان از آن ها استفاده کرد. یکی از راه ‌های درمان، استفاده از گرما و سردی جهت کاهش التهاب و تورم است. به علاوه احتمال دارد پزشک جهت درمان شدیدتر علائم دارو های ضد التهاب تجویز کند.
به علاوه، جهت جلوگیری از عوارض تزریق ژل لب و بروز تبخال، بهتر است از پزشک مجرب پیشه ‌روی شود و مطمئن شوید که استفاده از ژل لب مناسب با نیاز شماست. به علاوه، بهتر است از مصرف مکمل‌ های گیاهی که به شکلی غیر قانونی عرضه می‌ شوند، اجتناب کنید و تنها از محصولاتی استفاده نمایید که به وسیله سازمان ‌های مربوطه تایید شده باشند.
در نهایت، بایستی توجه داشت که اگر تبخال بعد از تزریق ژل لب مشکل جدی را ایجاد کرده، بهتر است به پزشک مراجعه کرده و از دستورات او پیروی کنید.

عوارض کشیدن سیگار بعد از تزریق ژل لب

بهتر است تا ۲۴ ساعت بعد از تزریق ژل لب از مصرف سیگار اجتناب کنید.
نشان داده شده است که سیگار خطر ابتلا به عفونت را بعد از دریافت ژل لب افزایش می ‌دهد، پس بایستی از مصرف آن اجتناب کرد. سیگار کشیدن سبب چروک شدن لب ‌ها می ‌شود که می ‌تواند به لب‌ هایتان فشار وارد کند و پس از تزریق دردناک باشد. تلاش کنید حداقل ۲۴ الی ۴۸ ساعت بعد از تزریق ژل لب از سیگار کشیدن خودداری نمایید.

عوارض کشیدن قلیان بعد از تزریق ژل لب

رعایت نکات پس از تزریق جهت جلوگیری از ایجاد عوارض تزریق ژل لب، از اهمیت بالایی برخوردار است! کشیدن قلیان، مواد شیمیایی سمی ‌را وارد بدن کرده و سطح اکسیژن خون را کاهش می ‌دهد. درست است که این امر به طور مستقیم بر روی ژل لب تأثیر نمی ‌گذارد، اما می ‌تواند بر روند بهبودی تأثیر گذارد. این موضوع به شکل بالقوه می‌ تواند مدت زمان لازم جهت بهبود بافت ‌ها را طولانی کند و خطر عوارض جانبی همچون عفونت را افزایش دهد.
اکثر مراکز زیبایی توصیه می ‌کنند که از قلیان کشیدن به مدت ۱ تا ۲ روز بعد از تزریق ژل خودداری کنید. زمانی ‌که قلیان می ‌کشید، مواد شیمیایی سمی را استنشاق می‌ کنید و سطح اکسیژن را در جریان خون کاهش می ‌دهید. توصیه می ‌کنیم که اگر قلیانی هستید، حداقل تا ۴۸ ساعت اول پس از تزریق ژل از این کار اجتناب کنید.
در حال حاضر هیچ موردی مبنی بر اینکه کشیدن قلیان سبب افزایش سرعت تجزیه ژل های پوستی در بدن می ‌شود وجود ندارد. با این وجود، قلیان روند پیری را تسریع می کند. هر چه سریعتر پیر شوید، بیشتر به درمان‌ های زیبایی جهت بهبود علائم پیری احتیاج خواهید داشت.
اگر در چند روز اول بعد از تزریق ژل لب قلیان می ‌کشید، احتمال دارد بهبودی طولانی‌ تری داشته باشید و خطر عوارض تزریق ژل لب همچون عفونت افزایش یابد. در طولانی مدت، در حالی که قلیان کشیدن بر خود ژل تأثیر نمی ‌گذارد، ولی می ‌تواند خطر مهاجرت ژل را افزایش دهد.

عوارض تزریق ژل دائمی دور و روی لب

اگر به پزشک متخصص جهت تزریق ژله دور لب مراجعه کنید، تقریبا هیچ گونه عوارض تزریق ژل لب برای شما ایجاد نخواهد شد. کسانی که به کلینیک‌ های نامعتبر مراجعه می‌کنند احتمال دارد دچار عوارضی همچون عفونت یا برآمدگی ‌های کوچک پیرامون لب شوند. تزریق نامناسب سبب آسیب رسیدن به عروق خونی و انعقاد بعضی از بافت ‌ها خواهد شد.
عوارض تزریق ژل لب دائمی، شامل قرمزی، تورم و درد است. ایجاد کبودی نادر است ولی احتمال دارد تا 1 هفته طول بکشد و امکان دارد در ماه های نخست پس از تزریق خارش ایجاد شود. دیگر عوارض جانبی شامل توزیع نابرابر مقدار بیش از اندازه ژل دائمی یا جابجایی آن است. همچنین رگ های کوچک هم می توانند بر روی پوست نازک ظاهر شوند.
ژل های تزریقی مصنوعی با اثر دائمی، مضر و غیر ایمن هستند؛ و از لحاظ ترکیب و از نظر خصوصیات شیمیایی با ژل های موقتی تفاوت دارند. با این وجود، ترس از این است که استفاده از ژل های دائمی احتمال دارد سبب مشکلات دائمی شود. همه ژل ها به عنوان جسم خارجی در بدن عمل می کنند و پاسخ میزبانی را که سعی در از بین بردن ژل تزریق شده دارد، ایجاد می کنند. گره‌ های التهابی احتمال دارد سال ها بعد در بخش های تزریق بعضی از ژل ها ایجاد شود.

چگونه بفهمیم این علائم، عوارض تزریق ژل لب هست؟

لب ‌های ناهموار و ورم کرده نشانه‌ های رایج عوارض تزریق ژل لب هستند. این مورد احتمال دارد به علت تکنیک نادرست متخصص یا استفاده از ژل با ویسکوزیته بیش از اندازه باشد. در بعضی موارد، برآمدگی ممکن است نتیجه واکنش آلرژیک باشد.

پیشگیری و کاهش عوارض تزریق ژل لب

جهت پیشگیری از بروز عوارض تزریق ژل لب نکات زیر را پیش از اقدام به تزریق رعایت کنید. این نکات احتمال بروز هر عارضه ‌ای را به صفر می‌ رساند.
جهت تزریق ژل لب تنها به پزشک متخصص مراجعه نمایید. توجه داشته باشید که پزشک از ویال ‌های دارای برچسب و مهر و موم شده استاندار استفاده کند. به علاوه می ‌توانید از پزشک بخواهید که تنها از ژل تزریقی تایید شده به وسیله سازمان غذا و دارو آمریکا استفاده نماید. این نکته را به یاد داشته باشید که به هیچ عنوان از ژل‌ های غیرمجاز استفاده ننمایید و تزریق ژل را در محیط های غیر معتبر همچون آرایشگاه ‌ها انجام ندهید.
همیشه از پزشک بخواهید که اطلاعات برچسب روی ژل‌ های تزریقی را به شما نشان دهد. پیش از تزریق از پلمپ بودن و تاریخ انقضا آن اطمنیان حاصل نمایید.
همیشه نوع محصول تزریقی و تمام عوارض جانبی آن را بدانید. احتمال دارد هر کدام از ژل ‌ها تنها برای تزریق بخشی خاص فرموله شده باشد. از این جهت پیش از تزریق نسبت به آن اطلاعات مورد نیاز را کسب کنید. در حالتی که در خصوص هر کدام از موارد سوالی داشتید با پزشک در خصوص آن مشورت نمایید.
هرگز ژل‌ ها را به ‌صورت اینترنتی خریداری نکنید. احتمال دارد جعلی، آلوده یا مضر باشند.
ایمنی این محصولات برای استفاده بانوان در دوره باردار، شیرده یا نوجوانان زیر ۱۸ سال مشخص نیست. از این رو تزریق ژل برای این دسته افراد ممنوع است.

درمان تزریق ژل لب بد، چگونه است؟

گایه پیش می آید که تزریق ژل لب آنگونه که باید پیش نمی رود و از نظر شخص نتیجه راضی کننده نیست. در این زمان بایستی ژل لبی که بد تزریق شده است را درمان کرد. جهت درمان تزریق ژل لب بد می توان از روش های زیر کمک گرفت:

روش اول: ماساژ دادن بخشی که ژل تزریق شده
در بسیاری از موارد عدم تقارن به شکل خفیف یا ناهمواری های به وجود آمده را می توان با ماساژ بهبود داد. این کار می تواند به وسیله پزشک یا با آموزش به وسیله خود فرد انجام شود.
روش دوم: از بین بردن ژل تزریقی
ژل هایی که از نوع اسید هیالورونیک هستند، می توانند به شکل جزئی یا به شکل کامل به وسیله آنزیم هیالورونیداز برداشته شوند. در زمان تزریق به بخش های آسیب دیده، هیالورونیداز ذرات اسید هیالورونیک را حل کرده که عموما در موارد زیر استفاده می شود:

  • نارضایتی بیش از اندازه از نتایج
  • تورم بیش از اندازه یا طولانی مدت
  • عفونت
  • بافت نامنظم که به ماساژ پاسخ نمی دهد

سخن پایانی

در این مطلب در رابطه با عوارض تزریق ژل لب صحبت کردیم و به جوانب مختلف آن پرداختیم. همیشه باید در نظر داشته باشید روش ها و عمل های زیبایی دو رو دارند، روی اول رسیدن به نتایج دلخواه و نتایج مثبت، روی دوم ایجاد عوارض جانبی و تاثیرات منفی بر چهره، پس همواره در انتخاب و انجام روش های زیبایی دقت کامل را به خرج دهید تا دچار مشکل نشوید. برای مشاوره با کارشناسان مجرب کلینیک زیبای می توانید با شماره تماس های مندرج در سایت ارتباط برقرار کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *